Poradte pekny hotel aj s viacerymi bazenmi niekde okolo Zakopaneho alebo polske Beskydy.

    Neviete prosím poradiť náhradu za tento make-up žiaľ zrušili ho. Odtieň porcelain kľudne aj z drogérie s dobrým krytim nie moc tekutý

    (2 fotky)

    Cesta rozprávkovým lesom. Dve (45+) budeme pri vstupe rozdávať deťom kartičky a usmerňovať ich. Nemáte nejaký nápad, čo by sme si mohli obliecť, aby sme nevyzerali smiešne?

    Jedna z mojich najobľúbenejších fotiek💛.

    Baby odporučíte nejaký romantický film podobný Denníku princeznej? Kedysi dávno som videla niečo v tom duchu, ale hlavným hrdinom boli kráľ a jeho malá dcéra, ku ktorej prišla pestúnka a zaľúbili sa do seba. Za ten svet si neviem spomenúť názov. Ďakujem za tipy 🙂

    Maskačova strieška na Britax 😉

    (4 fotky)

    Ahojte chcem sa opýtať na vás názor.. ďakujem

    Melonovy olovrant 🥰😍❤️🦜🍉

    (3 fotky)

    #Výlety , kde sme boli - #tipy na Slovensku/odporúčam/, aj v Čechách

        75 fotiek    1 nová fotka

    Ahojte, dcerka 15m v nedeľu nad ránom zvracala, dnes zjedla banan, marina kekse, trochu prikrmu. No pýta mlieko umelé. Myslíte že uz moze? Ci radšej este nie? Ďakujem

    Ma smysl si kúpiť gélových poťah na sedačku bicykla? Dakujem

    Konečne som vyvetrala nove 👟🧘🏽‍♀️🌱💕

    nesvadbovoAMBASÁDORKA
    Dnes o 15:06    

    Spokojná som, hoc som aj dovnútra musela pichnúť kus samotvrdnúcej hmoty, lebo som tú dierku vytočila priveľkú 😉 Nakoniec sa mi to páči takto hádam aj viac.. 🥰

    michaelaray
    Dnes o 15:00    Čítané 238x

    Mojmu 4-ročnému dievčatku nadávali spolužiaci do švába. Takto zareagovala…

    Vyzdvihla som svoju dcéru zo škôlky. Hneď ako vyšla z triedy von, som na jej tvári videla, že sa jej niečo stalo. Bola smutná, žiadna radosť v očiach, akú máva zvyčajne pri zvítaní. 

    "Ako si sa dnes mala?" vyzvedám. 

    Srdcervúco sa rozplakala. 

    "Mami, dvaja chlapci mi dnes robili zle, štuchali ma, spadla som z bicykla a hovorili mi, že som kako a špinavý šváb. Smiali sa mi a ja som plakala. A oni nechceli prestať, stále to hovorili, ale ja to nechcem byť."

    "Zlatíčko, to ma mrzí, že sa ti to stalo. A povedala si to aj učiteľke? " 

    "Nie, ona to nevidela, boli to chlapci z inej triedy, keď sme sa hrali vonku."

    Zobrala som si ju na ruky a cítila som, ako sa chveje. 

    "Už si v bezpečí. Ideme teraz domov a pomôžem ti to vyriešiť dobre, zvládneme to spolu."

    Medzitým sme prišli domov. Keď sa ukludnila, pripomenuli sme si techniku bublinky bezpečia a predstavovala si, ako sa nepríjemné slová zosúvajú dolu po bubline a nemôžu zasiahnuť jej srdiečko. Vyskúšali sme si to virtuálne. Potvrdila, že to funguje. 

    Dohodli sme sa, že zajtra pôjde do škôlky s bublinkou a ak jej niečo zlé budú hovoriť, tak že na všetko odpovie: “To, čo o mne hovoríš, si ty sám." A keby ju strkali, môže sa brániť a odsotiť ich od seba.  

    Keď som ju na druhý deň vyzdvihla, bežala mi s úsmevom v ústrety. 

    "Mami, ja som to zvládla, mala som bublinku. A keď mi začali hovoriť tie veci, tak som im povedala, že to, čo hovoríš, si ty sám. 

    A vôbec sa ma to nedotklo. No a oni to potom prestali hovoriť. Už ich to nebavilo."

    Odvtedy prešiel týždeň a o týchto chlapcoch medzitým nebola žiadna reč. 

    Cely pribeh si mozete precitat tu: 

    https://www.zdravesebavedomie.sk/l/4-rocnemu-dievcatku-nadavali-spoluziaci-do-spinaveho-svaba-takto-zareagovala%e2%80%a6/

    Estelen 1/4 ale je to dosť silné....

    Majú aj u nás v Pepco takéto cestovné nádobky?

    Vie mi niekto prosim napisat, ked dieta dlhodobejsie nemoze chodit zo zdravotnych dovodov do skoly, ako sa to riesi?! Ze bude mat vymeskane nad limit. Dakujem

    Ma niekto skusenost s Tetaniou u deti? Ak nie u deti, tak u dospeleho? Su dake vizie na uzdravenie? Co pomaha na zlepsenie stavu?
    Dcerke diagnostikovali pred par dnami, mala par "zachvatov", trosku sme cela rodina z toho mimo. Dakujem za kazdy nazor, radu.

    Ahojte maminky
    Viete mi niektorá poradiť?
    Chceme zaplatiť do Čiech ubytko.
    Hotel si mal stiahnuť peniaze s mojim súhlasom
    Na účte mam tu sumu ktorú zaplatiť. Údajne to nieje postačujúca suma ze asi tam bude nejaký poplatok za prevod do českej banky .
    Je to možné? Ďakujem ❤️

    Každý máme rovnaký čas, záleží na nás ♥️

    (2 fotky)

    Viete mi poradit odkiaľ môžu byt tieto šaty?

    Ahoooojte, prosím poradíte nejaký čisto ženský film? Niečo ako všetko,alebo nič? Ďakujem krásne 🥀

    Vysoky očný tlak u detí, čo to znamená? Boli sne u ocnej, syn 13 rokov, ideme ešte na nejake vyšetrenie, nejaký test , niečo so svetlami. Povedala ze to môže byť glaukóm. Znie to strašne, ale ak máte reálnu skúsenosť, o čo sa jedná. Vďaka

    spolu_s_odvahouOverená organizácia
    Dnes o 11:31    

    💃 Zažili sme úžasný tanečný workshop! 🕺

    V nedeľu 19. mája sme tvorili a tancovali v krásnom priestore RDS art group, za ktorý by sme chceli srdečne poďakovať 🙌.

    Veľmi si vážime účasť Jara Bekra 👏, choreografa a tanečníka, ktorý sa stal našim špeciálnym hosťom. Jaro s deťmi pracoval s veľkou trpezlivosťou a citom a dokázal im sprostredkovať radosť z tanca a pohybu.

    Deti sa na workshope fantasticky zabavili a odchádzali domov s úsmevmi na tvárach 🎡. Boli sme svedkami toho, ako tanec prekonáva bariéry, dodáva odvahu a spája.

    Chceli by sme sa tiež poďakovať spoločnostiam Tesco Slovakia a Pierre Baguette za výborné občerstvenie 🥖, ktoré nám všetkým dodalo energiu a spríjemnilo deň.

    Workshop bol venovaný našej kamarátke Erike, ktorá milovala tanec.

    Ďakujeme všetkým, ktorí prispeli k tomu, aby sa tento workshop uskutočnil 💙!

    #nadacia #spolusodvahou

    (2 fotky)