Prosím aké sú tieto špirály?je niektorá vytacajuca? Nepredavam, len info chcem keďže sú zabalene

    Predsa len ju zmohla únava 😴

    baby co si davate ked vas nahle chyti stres? ci je nejaky doplnok co hned zaberie ze ma upokoji alebo take nieco.

    Ahojte, máte niektorá ten kulmofén s nadstavcami od Dyson? Oplatí sa investovať? Vlasy si fúkam klasickým fenom, z času na čas použijem klasickú žehličku...páčia sa mi však tie vlny čo sa s ním dajú robiť vzduchom😍.

    kocikopedia
    Správa bola zmenená    Dnes o 09:21    

    💥 Použitý kočík Riko Nesa, ktorý je do 09/2024 eště stále v záruke! 💥

    Dvojkombinácia kočíka Riko Nesa ponúka moderný elegantný look so štýlovými melánž textíliami kombinovanými s lesklou koženkou. Je vhodný pre stredne vysokých a vysokých rodičov, ktorí sa pohybujú aj po nerovnejšom teréne ☝️.

    Zaujal vás? Tak si pozrite jeho reálny stav a viac informácií v našom videu: https://www.youtube.com/shorts/PfGikfytvd4

    Vypichnuté Top vlastnosti tohto štýlového kočíka v skratke sú:
    👉 na kočík sa vzťahuje záruka do 09/2024,
    👉 moderný vzhľad so štýlovými prvkami,
    👉 hlboká vanička patrí s vnútorným rozmerom 76 x 35 cm medzi tie najpriestrannejšie na trhu,
    👉 priestranné športové sedadlo s 55 cm vysokou chrbtovou opierkou, vhodné aj pre väčšie dieťa,
    👉 bezúdržbové kolesá plnené gélom, pri ktorých nehrozí riziko defektu,
    👉 dvojitý systém odpruženia s možnosťou nastavenia.

    Súčasťou kočíka je bohaté príslušenstvo, ako sú nánožník, vložka do sedadla, moskytiéra, prebaľovacia taška, pláštenka a rukávnik.

    Ak sa vám kočík páči, tak si o ňom určite pozrite ešte viac info tu 👉https://i.modrykonik.sk/kocik_riko_nesa

    (2 fotky)

    Ahojte neviete prosím, či vôbec ešte funguje stránka žužleme.sk?
    Posielala som peniaze cez sashe za náhrdelník , 6 dni ubehlo a ani obraz ani zvuk. Stále píše ako "neuhradene"
    Dakujem....

    Ahojte priatelia, máme dve deti (5 a 7), pomaly 40-ku na krku a manželka by chcela ešte jedno. Problém je v tom, že ja už sa na tretie necítim. Som rád, že už máme väčšie deti, žiadne plienky, viac času pre seba, vyspíme sa atď. Naše deti milujem, ale po narodení druhého to fakt nebola prechádzka ružovou záhradou a cítim, že sa tým zhoršil aj náš partnerský život. Bolo to pekné, ale náročné. Teraz už sa s nimi konečne dá a ja si to užívam.

    Lenže manželka to vidí úplné inak, vraj si tento ich vek už neužíva, strašne túži po bábätku a nenechá si to žiadnym spôsobom vyhovoriť. Ak ja nechcem, podľa jej slov si to chce zariadiť po vlastnej osi. Keď som chcel vedieť, čo to znamená, tak vraj si šetrí na umelé oplodnenie. To mi úplne vybilo poistky.

    Milujem ju a veľmi by som chcel, aby bola šťastná, ale na druhú stranu by som išiel zásadným spôsobom sám proti sebe. Bojím sa, či by sa nám v našom veku vôbec narodilo zdravé bábo, bojím sa, že tým utrpia naše deti, na ktoré budeme mať menej času a energie a v neposlednom rade sa bojím toho, že to znova zhorší náš vzťah s manželkou.

    Mám teda obrovskú dilemu a rád by som vedel názor nestranných ľudí, či do toho znova ísť alebo jej jednoznačne povedať nie a nechať ju, aby sa s tým vnútorne vysporiadala. Ako ju mám presvedčiť tak, aby s tým bola emocionálne ok a do konca života mi to nevyčítala? Ďakujem za vaše rady a názory.

    Zdravim chcela by som sa spýtať niekoho kto pracuje ako poradca klienta banky ale na call centre z domu, či sa to dá zvládnuť popri deťoch. Prípadne nejaké nevýhody tejto práce. Ďakujem pekne

    Ahojte, žije niekto alebo plánuje ísť niekto teraz do Gruzínska?

    ahojte cestovatelky,

    kto cestoval do Pariza, letisko Beauvais- citala som, ze premavaju autobusy, aj na stranke dopravcu, ze ak meska lietadlo, bus caka a pod. Chcem sa ale spytat, ci je to aj realne tak- ci jazdia aj v noci ( pisu, ze chodia kazdych 20 minut), ci je autobusov dostatok alebo sa caka, proste ci je to nejak komplikovane alebo easy.

    Moja rodinka 🥰🥰

    marianapistova
    Dnes o 07:34    Čítané 7x

    Nadpis článku

    Má tu niekto skúsenosti s vnútromaternicovým telieskom (ariana) ? ..

    Ahojte, syn ma 20m. Čoskoro ideme na dovolenku. Prosím Vás čo všetko z liekov beriete na dovolenku pre deti? (Bruško, teplota, oči, uši, uštipnutie a pod.)

    Prosím o radu som 21tt a synovi dnes potvrdil dr 5 chorobu.Hned som volala svojmu dr.ze sa mám izolovať od malého ale už som sním bola blízkom kontakte to sa ani nedá.Prosim je tu nějaká mamina čo bola tehotná a malo jej dieťa 5 chorobu? Bojím sa aby som ju nechitila a zároveň neprenieslo sa to aj na bábätko 😢Dr som sa pýtala ale povedal mi že o piatej chorobe nič moc nevedia či to môže poškodiť bábätko v tehotenstve

    ahojte, kamaratka bude mat okruhle vyrocie a s ostatnymi babami sme chceli, ze sa jej zlozime na nejaky sperk. hladame teraz, ze kde sa oplati objednat. poradite, kde mate dobre skusenosti?

    Ahojte baby!
    Chcela by som sa spýtať či máte skúsenosť s objednávaním zo stránky AMAZON na Slovensko. Prosím, píšte len ak ste objednávali vy. Aká tam je reálna doba dodania? Oplatí sa áno/nie?

    (ak príspevok nie je vhodný, dám to na fórum)

    Ahojte . Syn zle vyslovuje dve písmenká a niekedy ránou není dobre rozumieť aa napísané nks a má aj adhd. V spádovej škole sme boli na stretnutí. Pro zápise som dala im spravy z minulého roka. Už boli na syna pripravení Odpísali na stretnutí len nejaké veci čo sme hovorili. Tlačili máš aby išiel radšej kde jeensi kolektív. Že asistent možno nebude stíhať a keď nebude stíhať a syn nebude vedieť alebo bude pomaly tak môže opakovať ročník. Na konciaja pôjde na pohovor na Hrdličkova no tam není isté či ho zoberú keďže majú prihlásených viac detí ako na Vlasteneckom námestí. Úplne ma zdeptali a odvtedy nemyslím na nič iné.

    Modlitba k sv.Marte - Mocná modlitba deviatich utorkov sv.Marty.
    Kto sa chce pridať stačí napísať do komentára. Pridám Vás a každý utorok dám vedieť
    1/9 @taniat87
    2/9 @ja_nka
    3/9 @tusticka26
    4/9 @majula84 @darinka121
    5/9 @@lienka1969 @aalleennii @lubka86 @martinabr @lubka150
    6/9 @luckabj82
    7/9 @kursalka
    8/9 @ewelynka2 @aaadkaaa @katka2308 @seelaus
    9/9 @kate17

    Zdravim Vas, neviete co toto moze byt? Syn sa s tym zobudil v skolke ma to na chrbte skoro pri pazuske. Trochu ho to svrbi. Dakujem.

    Tentokrat ocami muža.. Ninin manžel a jeho pohľady...

    https://www.youtube.com/watch?v=9uU9RmTF_lc

    Ahojte, ak starsia zvracala v stredu, mladsia v nedeľu a ja odteraz.. Tak uz to nechytia odomna ze? Ďakujem

    Neviete, preco na voyo nejde nova cast Dunaj, k vasim sluzbam? Ved bezne ide v TV utorky a stvrtky. Voyo ma mat den skor…ci nie?