Vysoky očný tlak u detí, čo to znamená? Boli sne u ocnej, syn 13 rokov, ideme ešte na nejake vyšetrenie, nejaký test , niečo so svetlami. Povedala ze to môže byť glaukóm. Znie to strašne, ale ak máte reálnu skúsenosť, o čo sa jedná. Vďaka

    spolu_s_odvahouOverená organizácia
    Dnes o 11:31    

    💃 Zažili sme úžasný tanečný workshop! 🕺

    V nedeľu 19. mája sme tvorili a tancovali v krásnom priestore RDS art group, za ktorý by sme chceli srdečne poďakovať 🙌.

    Veľmi si vážime účasť Jara Bekra 👏, choreografa a tanečníka, ktorý sa stal našim špeciálnym hosťom. Jaro s deťmi pracoval s veľkou trpezlivosťou a citom a dokázal im sprostredkovať radosť z tanca a pohybu.

    Deti sa na workshope fantasticky zabavili a odchádzali domov s úsmevmi na tvárach 🎡. Boli sme svedkami toho, ako tanec prekonáva bariéry, dodáva odvahu a spája.

    Chceli by sme sa tiež poďakovať spoločnostiam Tesco Slovakia a Pierre Baguette za výborné občerstvenie 🥖, ktoré nám všetkým dodalo energiu a spríjemnilo deň.

    Workshop bol venovaný našej kamarátke Erike, ktorá milovala tanec.

    Ďakujeme všetkým, ktorí prispeli k tomu, aby sa tento workshop uskutočnil 💙!

    #nadacia #spolusodvahou

    (2 fotky)
    janaruzinov
    Dnes o 11:18    Čítané 11x

    Kaderníčka -Lehnice a okolie

    Dobrý den, hladam kadernicku z Lehnic alebo okolia ktorá by ostrihala a upravila mamine vlasy. Je ubytovaná v Lehniciach : na rehabilitacii. Vitalita Lehnice. Dakujem za každú odozvu.

    nikola02
    Správa bola zmenená    Dnes o 11:05    

    Dobrý deň, chcem sa opýtať aktuálne mi mešká balík zo stránky Trendyol, a mi teraz prišla sms o tom, že som zle zadala adresu. Myslíte, že je to podvod? Toto sa mi ešte nestalo nikdy.

    modrykonik
    Správa bola zmenená    Dnes o 10:50    

    ⭐Tipovačka⭐

    Ahojte baby. Aj vy máte pocit, že len prebaľujete, utierate riťky, prebaľujete, zas utierate a tak dokola?💩
    Alebo, ak ste sa pustili do odplienkovania, tak len prezliekate a stáááále dokola sa pýtate: ,,Nechceš ísť cikať? A kakať? Poooď tu sa vycikáš do kvetiniek.”😁

    Vy už dobre viete, že u nás na koníku kúpite mesačné balenie plienok Pampers s vlhčenými obrúskami (320ks) so zľavovým kódom 🎉PLIENKY5 super duper výhodne 🎉. To len opäť pripomíname, nájdete ich tu https://i.modrykonik.sk/pampers_5e_kupon.

    Keďže vy tento nákup milujete, už máme slušnú štatistiku toho, ktoré balenia a veľkosti sa predávajú u nás najviac. Skúste uhádnuť, ktoré to je a my jednej z vás pošleme 👉balíček Elmex (detská pasta + hryzátko/kefka) a k tomu ešte aj Orieshock arašidový 350 g 🎁.

    Tak poďte na to. Ktorý typ (active baby, active pants, premium, premium pants) a ktorá veľkosť (2,3,4,5,6) sa u nás predáva najviac?

    Losovať budeme zo všetkých odpovedí (správnych aj nesprávnych).

    #pampers #tipovacka

    (2 fotky)

    Všade, ale úplne všade, nosí hračky odo mňa, v podstate ani iné nechce a ja som na to veľmi hrdá ❤

    rebeka360
    Správa bola zmenená    Dnes o 10:30    

    Krásny upršaný deň..

    Maminky, sijete tu prosím niektorá veci z rebrovaneho úpletu? Na zákazku? Napríklad niečo takéto a vedeli by ste mi ušiť. Ozvite sa mi prosím do spravy.
    Ďakujem pekne.

    #trendyol baby co robim zle. Nechce mi poslat kod na relefonne cislo a presne preto si ani meviem zadat pozivaci kod. Nestalo sa to aj Vam prosim?

    Prosím aké sú tieto špirály?je niektorá vytacajuca? Nepredavam, len info chcem keďže sú zabalene

    Predsa len ju zmohla únava 😴

    baby co si davate ked vas nahle chyti stres? ci je nejaky doplnok co hned zaberie ze ma upokoji alebo take nieco.

    Ahojte, máte niektorá ten kulmofén s nadstavcami od Dyson? Oplatí sa investovať? Vlasy si fúkam klasickým fenom, z času na čas použijem klasickú žehličku...páčia sa mi však tie vlny čo sa s ním dajú robiť vzduchom😍.

    kocikopedia
    Správa bola zmenená    Dnes o 09:21    

    💥 Použitý kočík Riko Nesa, ktorý je do 09/2024 eště stále v záruke! 💥

    Dvojkombinácia kočíka Riko Nesa ponúka moderný elegantný look so štýlovými melánž textíliami kombinovanými s lesklou koženkou. Je vhodný pre stredne vysokých a vysokých rodičov, ktorí sa pohybujú aj po nerovnejšom teréne ☝️.

    Zaujal vás? Tak si pozrite jeho reálny stav a viac informácií v našom videu: https://www.youtube.com/shorts/PfGikfytvd4

    Vypichnuté Top vlastnosti tohto štýlového kočíka v skratke sú:
    👉 na kočík sa vzťahuje záruka do 09/2024,
    👉 moderný vzhľad so štýlovými prvkami,
    👉 hlboká vanička patrí s vnútorným rozmerom 76 x 35 cm medzi tie najpriestrannejšie na trhu,
    👉 priestranné športové sedadlo s 55 cm vysokou chrbtovou opierkou, vhodné aj pre väčšie dieťa,
    👉 bezúdržbové kolesá plnené gélom, pri ktorých nehrozí riziko defektu,
    👉 dvojitý systém odpruženia s možnosťou nastavenia.

    Súčasťou kočíka je bohaté príslušenstvo, ako sú nánožník, vložka do sedadla, moskytiéra, prebaľovacia taška, pláštenka a rukávnik.

    Ak sa vám kočík páči, tak si o ňom určite pozrite ešte viac info tu 👉https://i.modrykonik.sk/kocik_riko_nesa

    (2 fotky)

    Ahojte neviete prosím, či vôbec ešte funguje stránka žužleme.sk?
    Posielala som peniaze cez sashe za náhrdelník , 6 dni ubehlo a ani obraz ani zvuk. Stále píše ako "neuhradene"
    Dakujem....

    Ahojte priatelia, máme dve deti (5 a 7), pomaly 40-ku na krku a manželka by chcela ešte jedno. Problém je v tom, že ja už sa na tretie necítim. Som rád, že už máme väčšie deti, žiadne plienky, viac času pre seba, vyspíme sa atď. Naše deti milujem, ale po narodení druhého to fakt nebola prechádzka ružovou záhradou a cítim, že sa tým zhoršil aj náš partnerský život. Bolo to pekné, ale náročné. Teraz už sa s nimi konečne dá a ja si to užívam.

    Lenže manželka to vidí úplné inak, vraj si tento ich vek už neužíva, strašne túži po bábätku a nenechá si to žiadnym spôsobom vyhovoriť. Ak ja nechcem, podľa jej slov si to chce zariadiť po vlastnej osi. Keď som chcel vedieť, čo to znamená, tak vraj si šetrí na umelé oplodnenie. To mi úplne vybilo poistky.

    Milujem ju a veľmi by som chcel, aby bola šťastná, ale na druhú stranu by som išiel zásadným spôsobom sám proti sebe. Bojím sa, či by sa nám v našom veku vôbec narodilo zdravé bábo, bojím sa, že tým utrpia naše deti, na ktoré budeme mať menej času a energie a v neposlednom rade sa bojím toho, že to znova zhorší náš vzťah s manželkou.

    Mám teda obrovskú dilemu a rád by som vedel názor nestranných ľudí, či do toho znova ísť alebo jej jednoznačne povedať nie a nechať ju, aby sa s tým vnútorne vysporiadala. Ako ju mám presvedčiť tak, aby s tým bola emocionálne ok a do konca života mi to nevyčítala? Ďakujem za vaše rady a názory.

    Zdravim chcela by som sa spýtať niekoho kto pracuje ako poradca klienta banky ale na call centre z domu, či sa to dá zvládnuť popri deťoch. Prípadne nejaké nevýhody tejto práce. Ďakujem pekne

    Ahojte, žije niekto alebo plánuje ísť niekto teraz do Gruzínska?

    ahojte cestovatelky,

    kto cestoval do Pariza, letisko Beauvais- citala som, ze premavaju autobusy, aj na stranke dopravcu, ze ak meska lietadlo, bus caka a pod. Chcem sa ale spytat, ci je to aj realne tak- ci jazdia aj v noci ( pisu, ze chodia kazdych 20 minut), ci je autobusov dostatok alebo sa caka, proste ci je to nejak komplikovane alebo easy.

    Moja rodinka 🥰🥰

    marianapistova
    Dnes o 07:34    Čítané 8x

    Nadpis článku

    Má tu niekto skúsenosti s vnútromaternicovým telieskom (ariana) ? ..

    Ahojte, syn ma 20m. Čoskoro ideme na dovolenku. Prosím Vás čo všetko z liekov beriete na dovolenku pre deti? (Bruško, teplota, oči, uši, uštipnutie a pod.)