Diéta jablčný ocot v tabletách. Kto sa pridá?

tinka5
7. apr 2015

😎 Od pondelka sa chystam nastúpit na diétu a k tomu pridať aj jablčny ocot...Nechce sa ešte niekto pridáť, aby sme sa podporili?

ivet1371
7. apr 2015

Jablcny ocot je hnus ja som mala s neho zápal žaludka a schudla som len naozaj málo

jarino_sc
7. apr 2015

ahoj,
hoci tieto veci uz odzneli milionkrat, snad aspon niekto, kto nejde urobit tu istu chybu...
1. diety nefunguju. ZIADNE - ak by existovala nejaka dieta, pomocou ktorej sa da TRVALO a ZDRAVO schudnut, tak by existovala iba ta jedna - vsetci by o nej vedeli a kazdy, kto by chcel schudnut, by si ju nasadil a zostal sithly. Preco ale potom zenky skusaju milion roznych diet, aj ked kazda ma v principe rovnaky priebeh?
Dieta je drasticka vec - a da sa vydrzat chivlku (dlhodobo nie, lebo to telo nezvladne, ci uz fyziky, ale najme v hlave). Skor ci neskor si clovek povie ,ze "serie" na to, a za par dni - tyzdnov su kila spat (stary-znamy jojo efekt). Ako bonus k tomu mas spomaleny metabolizmus a kazdou dalsou dietou sa metabolizmus viac a viac spomaluje... az sa potom zeny dostavaju do stavu, ze "priberaju aj zo vzduchu".
2. ak chces schudnut - tak zacni SPRAVNE jest (nie dieta) a hybat sa. Je to cesta dlha, tazka, plna sebazapierania, ale je JEDINA!
3. ak chces schudnut - tak zacni dnes, nie od pondelka. Co budes robit do pondelka? Dalej priberatt, aby si potom musela o to viac schudnut. Schudnes iba vtedy, ked to NAOZAJ chces a ak si pripravena urobit pre to VSETKO (vravel som uz, ze to je tazka cesta - prave preto je svet plny tucnych ludi, ktori tuto cestu nezvladli, lebo pohodlnost je svina). Ak chces teda nazoaj schudnut a si pripravena urobit vsetko - tak zacni dnes (nie v pondelok, nie zajtra, ale dnes!).
4. jablcny ocot je alchymia. Nic zazracne na chudnutie neexistuje. Neexistuje carovna formulka, ze ked zmiesas 10 kvapiek tamtoho a 5 kvapiek tamtoho, tak ti to pomoze schudnut o 100% viac. Nepomoze.

Drzim palce, nech sa chudnutie podari 🙂

lucianakoniku
7. apr 2015

Suhlasim s jarinom, diety nefunguju. Funguje trvala uprava stravy + pohyb pohyb pohyb. Namiesto hladovania sa radsej zameraj na zdravu racionalnu stravu na ktorej budes schopna frcat do konca zivota.