Ukončenie ePN

19. apr 2024

Ja už som v koncoch, čo s nami stvára naša dr!!! Všetko má človek riešiť cez virtuálnu sestru, kde trvá pol dňa, kým odpisu, dovolať sa k nim nedá, keď prídete osobne oheň na streche, lebo ste sa neobjednala cez emmy 😠 systém celý na ho.no!!!, ale k veci.
Od 15. 4 mám PN, kázala mi v piatok napísať cez ich úžasnú virtuálnu sestru ako sa mám a či chcem ukončiť PN...
Tak som dnes aj spravila, na virtuálnej sestre som zadala, že stav sa zlepšil a žiadam o ukončenie v nedeľu 21.4.
Odpoveď som dostala až poobede, že mám sa ozvať v pondelok a konzultovať stav a ukončenie!!!! Mňa ide rozdrapit, človek sa tam nedovola, osobné keď príde ho zje.u pod čiernu zem a cez tú emmy nevybaví nič 😠
V pondelok mám v pláne ísť do práce, prosím Vás vie mi to ukončiť aj spätne v nedeľu? Či po novom má musí vidieť a až tak ukončiť? Som na PN prvý krát a teda chvalabohu už mám aj prestup od tejto úžasné dr vybavený 🙏
Dakujem

lilianka28
20. apr 2024

ePN sa nedá ukončiť ani vystaviť spätne.

mamina7070
20. apr 2024

mala si pisat stvrtok ak si chcla ist v pondelok do prace ale chcela si dva dni na vyse tak to takto dopadlo

modrykolibrik
20. apr 2024

@lilianka28 ahoj ja potrebujem ukoncit pn pondelok ale mam ten isty problem, ze sa tam nedovolam a na emme nekomunikuju. Co mam robit?

lilianka28
20. apr 2024

@modrykolibrik No teraz už neurobíš nič, cez víkend sa určite nedovolas.
Žiaľ, toto je ten úžasný systém lekár na telefóne.
Ja by som skúsila zavolať v pondelok hneď ráno a pokiaľ by to nedvíhali, tak jedine osobne zájsť. Samozrejme že by som im povedala k tomu svoje (snažila by som sa zo všetkých síl aby to bolo slušným spôsobom) že ako to chcú riešiť.

autor
20. apr 2024

@mamina7070 však mi povedala v pondelok, že piatok sa mám ozvať a keď mi bude dobre mi to ukončí...ja už nemám slov, ešteže odchádzam k dr., ktorá normalne ordinuje, dvíha telefóny a pacienta má záujem aj vidieť.
Čiže v pondelok nemozem ísť do práce? Ona má musí osobne vidieť? Však ja som na PN prvý krát, keby viem aké patálie má tam zas čakajú, ozeliem asi radšej dovolenku.
Spätné to teda nevie ukončiť?

autor
20. apr 2024

@lilianka28 ďakujem, čiže pondelok do práce asi nemôžem nastúpiť 🤨 ja to nechápem, načo nás nútia riešiť všetko virtuálne, keď nič z toho nefunguje. Ja som postupovala tak ako mi v pondelok kázala....že žiadam stav zdravotný a kedy chcem ukončiť PN...a nič z toho...porazí ma

mamina7070
20. apr 2024

vie to az od utorka tj nevie v den navstevy ukoncit s tym istym datumom

autor
20. apr 2024

@mamina7070 ďakujem.