Zazmluvnenie pôrodníka na Antolskej

pyzmontka
5. mar 2019

Ahojte baby, máte niektorá skúsenosť s doktorom Orvacom, čo robí pôrodníka na Antolskej ? Chcela by som si ho zazmluvnit, počula som, že pýta 300€, ale ževraj potom si pýta ešte pre seba. Ďakujem 🤗

maminka2710
5. mar 2019

Zazmluvnenie stojí 300 e, tak povedali aj mne, keď som sa v novembri informovala 🙂 Ja som chodila do poradne k Oravcovi. Páčil sa mi, odpovedal mi na všetky otázky, všetko vysvetlil, poriadne vyšetril. Chcela som si ho zazmluvniť tiež, odkladali sme na to peniaze, takže som do poradne chodila len tak, bez zmluvy, čakala som niekedy aj 4-5 hodín, kým som sa dostala na rad, lebo on prišiel (nie vždy presne, podľa toho, koľko mal roboty) a hneď si bral len zazmluvnené pacientky. My ostatné sme museli čakať, kým si vybaví tie svoje. Sestrička keď otvorila dvere, na nás "obyčajné" sa ani nepozrela, ani pozdrav, nič, zato k tým zazmluvneným sa chovala ako medík, dobreže im nezametala chodbu pod nohami :D tak sa mi to sprotivilo a vieš čo, nakoniec som si ho nezazmluvnila. Odrodil ma super Dr, ktorý práve slúžil 🙂 A peniaze sme minuli na vianočné darčeky ... :D Ale moja kamarátka si ho zazmluvnila a veľmi ho chválila, prišiel, keď bolo treba, staral sa, prišiel pozrieť aj na šestonedelie, vybral stehy po cisárskom, bola s ním veľmi spokojná.

zooeynka
8. apr 2019

@maminka2710 presne ako pises...

petra_bororo
3. nov 2022

.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre