Liečiteľka Laura z Dvorníkov. Máte na ňu kontakt?

lusinka123
2. mar 2011

Prosim vas nema nahodou niekto kontakt na liecitelku Lauru z Dvornikov? Vraj je velmi dobra, aj clanok som o nej citala.. velmi by ste mi pomohli 🙂

erika8802
8. mar 2011

Myslíš pani Lauru čo bola v novinách Plus 7 dní? erika

lusinka123
autor
9. mar 2011

ano myslim tu 🙂

nubab1
16. apr 2011

@lusinka123 ahoj lusinka.....našla si ju???? aj ja by som chcela kontakt!! 😉

novodur310
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
novodur310
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
erika8802
12. aug 2011

@novodur310 krásna stránka,velmi sa mi páči

novodur310
15. sep 2011

p.Laura kontakt: 045-5401849 pevná linka, alebo mobil:0918 212 447.
dúfam že tomuto fóru nebudú vadiť telefónne čísla,keďže mi zmazali príspevok kde bol len odkaz na jej stránku...žiaľ niektorý ľudia nevedia rozlíšiť firemné stránky od osobných...a tá jej nieje žiadna komerčná ani firemná.Prajem veľa úspechov a adminovi odkazujem že ak bude mať nevyriešiteľný problém nech si spomenie na túto diskusiu a ak navštívi p.Lauru tak sakra zmení názor....na celý svet.
Pekný deň

novodur310
15. sep 2011

@erika8802 Ďakujem-stránka pre nás všetkých,za nesmiernu Božiu lásku k nám.Prosím posúvajte odkaz na jej stránku ľuďom ktorý to potrebujú.Vopred ďakujem za tých ktorým p.Laura pomôže!!!

martin31
18. sep 2011

Naša rodina je s pomocou Pani Laury veľmi spokojná, veľmi si ju vážime spolu s jej manželom Vladimírom a za všetko sme im veľmi vdačný a dakujeme im . Sú to Boží poslovia ktorý majú schopnosť..ako jedny s mála..ktorý dokážu zistiť koreň všetkých chorôb, určiť príčinu a pomocou Božej vôle poslať liečbu. Nech im BOH žehná ! 🙂

novodur310
18. okt 2011

@martin31
Propagácia ich láskavosti....vopred ďakujem 🙂
http://bozia-laska.meu.zoznam.sk/

molka
18. okt 2011

@novodur310 a tá p. Laura pracuje zadarmo? Lebo ak nie, tak potom to naozaj je komerčná reklama.

novodur310
13. dec 2011

@molka
aby som to upresnil-ona žije len z milodarov.Nemôže si za pomoc pýtať peniaze....záleží len na tom ktorom človeku, ako sa im odvďačí.... ale ako hovorím-kto nebol a neliečil sa u nej, tak druhému ťažko uverí. 🙂

robertv
20. feb 2013

Preco o p.Laure nic nehovorí cirkev, ak je Božim poslom?Naša viera(Rimsko-katolicka) nič nehovorí o čakrách.Kňazi poverení exorcizmom nikdy nepoužívajú cesnak na očistovanie objektov ani ludi!!! Pred koncom bude mnoho falošných svedkov, kt.sa budu vydavat za Božich poslov a budu zvadzat ludi.!!!Myslite si ,že Boh keby to nechcel neurobil by to cez svojich poverených ludi?BOHU samému neveríme ,ale človeku kt. lieci v mene BOHA sa utiekame, pre mňa čudné!Každy kresťan by predca mal vedieť, že niet na svete nič väčšieho a mocnejšieho ako sviatosť oltarna .

poisonblack
21. okt 2013

Dožvie s kým komunikuje p. Laura ale BOH to isto nieje...

erika8802
22. nov 2013

Je smutné,že ludia veria viac cirkvi.Ja som veriaca,ale v cirkev neverím.A pani Laura komunikuje z Bohom.Práve preto by sme sa mali utiekať k Bohu ,a nie k sviatosti oltárnej.Ked vidím čo sa deje v cirkvi,tak mi je z toho zle.

rena68
4. aug 2014

Ja som už čítala už všeličo ale neviem pochopiť Vás ľudia ktorý hovoríte o Laure a pritom ju nepoznáte je to neskutočne skromná žena silno veriaca žena , milá , neskutočne obdarená láskou ku každému človeku. Ja som iba žena ktorej zmenila život ale takým spôsobom , ktorý si ani neviete predstaviť. Ja som jej vďačná za všetko a budem celý svoj život za to že ju máme a le hlavne ďakujem BOHU , . ĎAKUJEM z celého srdca !!!!

mbta
6. jan 2016

precitajte si jej stranku a urobite usudok 😔

gabi292
7. aug 2017

Mne pani Laura pomohla už veľa krát a aj mojej rodine a známym. Doktori mi nevedeli pomôcť, a pani Laura mi dala liečbu od Boha, a možno mi aj zachránila život, pretože mi bolo zo dňa na deň horšie.

a nechápem prečo by si mal Boh vybrať niekoho z cirkvi? a koho- toho čo znásilňuje malé deti? alebo toho čo okráda ľudí, alebo toho, čo vyhlasuje, že Boh je nesvojprávny a potrebuje pomoc od akože samého seba- pretože podla cirkvi je boh- otec aj syn a nejaký duch svätý. Boh stvoril túto zem a nepotrebuje k tomu vymyslenú cirkvou dalsie troj osoby. Cirkev? vsak to je ako jehovisti, modlite sa za pana- ježiš je náš pán, modlite sa aj za dalsie modly. Potom neplačte všetci, že sa máte všetci tak zle

laurapodvodnik
7. aug 2017

Dobrý deň, chcem vás varovať pred Laurou, je to podvodníčka, zničila už veľa rodín. Viac sa dozviete tu.
https://www.facebook.com/Liečiteľka-Laura-podvo...

gabi292
7. aug 2017

Lucia si trááááápna, a všetkým už na smiech, je mi ťa ľúto. to že ty už nikdy vo svojom živote nedostaneš liečbu za to aký hnusný človek si, za to nemusíš zničiť všetkým ľudom ich život. radšej by si sa mala poriadne starať o svoje dieťa a nie vysedávať od rána do večera na internete, to dieta ta potrebuje a ubližuješ aj jej. Alebo ti ho už zobral muž, alebo socialka keď máš tolko casu????

mbta
2. dec 2017

ako mozu ludia tak osprostiet,toto nikdy nepochopim 🙂 .... 👎

marta126
22. dec 2018

Chcem pridať svoju skúsenosť s pani Laurou, alebo jej skôr spraviť reklamu. Poznám ju už 11 rokov a za tú dobu mne a celej mojej rodine pomohla na 100%.Ďakujem Pánu Bohu, že sme ju stretli a spoznali. Je veľmi láskavá a obetavá. Napríklad dcére hrozila operacia srdca, mala vrodenú vadu a s tým spojené problémy, nemohla športovať, žiadna veľká záťaž. Po liečbe cez pani Lauru od Pána Boha môže robiť všetko a to už je 9 rokov od vyliečenia, manžela vyliečila z vysokého krvného tlaku, nemusí užívať žiadne lieky a to je len zlomok s toho aké zázraky Boh činí cez dušu pani Laury. Vrelo doporučujem.

juliatriscova
25. dec 2020

Aj ja chcem pridať svoju skúsenosť s p. Laurikou. Som zhnusená z ľudí, ktorí ju odsudzujú a znevažujú. Mojej rodine pomohla a neraz. Zachránila môjho manžela a mňa vyliečila z dlhodobých problémoch, kde ani lekári si nevedeli rady. Obaja sme zdravi. Sme jej vďační a hlavne Bohu. Som veriaca ale cirkev je veľká lož. Kto chce byť naozaj šťastný a zdravý, nech sa na p. Lauru obráti. Dôverujte jej a nebojte sa riskovať. Modlite sa k Bohu a proste ho o pomoc cez p. Lauru.