Predaj jazdeného vozidla

29. apr 2024

chcela by som sa opytat ludi, ktori v tomto obdobi predavali jezdene vozidlo, ako sa um javil predaj v tejto dobe. Predavam nase jazdene vozidlo, auto je po prvom majitelovi, dali sme ho vylesit, vytepovat, je po servise, profesionalne nafotene, naozaj podrobne urobeny inzerat na vsetkych predajnych portaloch.
Cena primerana, stoja tolko aj take co maju najazdene aj o 100k viac. Ziadana znacka aj model u ludi. vykon 200koni, spotreba 6 litrov 4x4.
Nie nepredavam tu auto preto nebudem posielat nikomu link alebo tak, pre tie co si chcu rypnut.
Tak auto mame na nete 4 tyzdne, este sa nik neozval, len ackari.
Chcem sa spytat ci mate podobnu skusenost, ze sa auta jednoducho moc nepredavaju. Kamos predava jazdenky v impexe a hovoril, ze sa to tiez nehybe. Neviem ako postupovat dalej.

stormie
29. apr 2024

My sme predavali pred menej ako rokom, nejdem pisat parametre ale horsie, s viac km stali viac a nikto sa nam neozval, iba aaa auto. Po mesiaci sme ho dali sprostredkovatelovi (profi foto, na vsetkych auto portaloch) a dlasie 2 mesiace vobec nic, to nam tvrdil ze supwr auto, super stav, super cena, ze sa preda rychlo. Uz to chcel aj on s nami vzdat a vtedy sa ozval prvy normalny zaujemca a aj ho kupil. Takze sme auto predavali cez 3 mesiace a medzitym aj znizili cenu

autor
29. apr 2024

toto kamoska predava mazdu cx5ku tusim, plna vybava, diesel 4x4, v zaruke nema ani 100k najazdene, a uz ju predava 3 mesiace, na nete je najlacnejsia v danom roku, aj ked nema ani zdaleka najviac najazdene.. a ze este ani jeden zaujemca, desi ma to.
Mame vybrate ine auto, ale bez predaja sa nepohneme, musime najprv predat.

autor
29. apr 2024

@stormie prosim sprostredkovatel chcel kolko za predaj? boli ste s nim spokojni?

madeincssr
29. apr 2024

Moje skusenosti s predajom jazdenky su take, ze ak je technicky slusna, poriadne umyta zvonku aj zvnutra (ja zvyknem aj lestit, aj motor umyt), tak je len otazkou casu kedy pride seriozny zaujemca. Ale - kolko ludi tolko chuti - kym sa stretne inzerat s ocami toho spravneho kupcu, trva to niekolko tyzdnov, ak je auto specificke, tak az mesiacov. Mne sa lepsie ako inzercia na webe v poslednom case osvedcilo jazdit/vystavovat auto na nejakom mieste, kde sa premelie vela ludi, s papierom zo vsetkych troch/styroch stran s komplet udajmi o aute a cene (velkym pismom), plus kontakt na mobil.

sashabb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janickacrazy
29. apr 2024

Podľa mňa tam môže byť problém vysoká cena, ľudia nemajú väčšinou toľko peňazí v hotovosti, preto viac ide predaj na splátky. Sudim len podľa tých 200 koní, že to nebude nejaká lacná Fabia. Rýchlejšie sa predávajú malé lacnejšie autá s menším výkonom.

tinqua
29. apr 2024

Uuuplne rovnaký problém mám...už takmer 2 mesiace predávam obe autá a tiež len acka a tiež ma sere, že mi stále sedí na dvore akontácia na nové...jedno, že neviem predať, to chápem, to je športové 300konove auto - chce to niekoho, čo zahodí rozum...ale druhé je úplne pre bežného človeka a nič 🤷‍♀️

tilly
29. apr 2024

Bud si dala vysokú cenu, alebo nemáš žiadané auto. A dosť je o šťastí. Kamarát má autobazár a predáva sa. Nie, ako v 2020 a 2021, keď im ľudia doslova rvali auta z rúk, ale ide to. Telefóny zvonia.
Moja skúsenosť, keď som predávala golf (mala som dva) a oktavku, tak mi horel telefón. Keď som predávala sharan 4x4, plná luxusná výbava, ozvali sa asi dvaja ľudia a chceli toľko dole z ceny, že som si to auto nechala a dobre som urobila. Pred rokom sme predávali veľké 8 miestne auto, muž nadhodil cenu, že veď skúsi a auto sa aj tak predalo za pár dní, dokonca ešte traja čakali, ako sa prvý vyjadrí

tilly
29. apr 2024

A to naše auto, čo sme predali pred rokom, sa predalo cez fb, tuším susedská burza to bola. A tatinove auto, ale dávnejšie som tiež cez fb predala

gabrm
29. apr 2024

@autor
Otázne,či chcete auto len predávať alebo aj predať. Mne keď nesúril predaj,tak som auto predával aj pol roka,ale keď chceš auto predať,tak sa predá ešte v ten deň,resp do dvoch dní. Len samozrejme to musí byť zaujímavá ponuka pre kupujúceho.

stormie
29. apr 2024

600€ a vybavil vsetko - nafotenie, nahodenie inzeratu asi na vsetky dostupne auto portaly, dohodnutie obhliadky, vsetky papiere okolo vratane prepisu.

tundra
29. apr 2024

mazda cx5 sa bude predavat veeelmi dlho.Motory su zname tym,ze nic nevydrzia,odchadzaju svetla,kde stoji kus cez 2000€ a neda sa zohnat nahrada,len original.S trochou stastia, to auto kupi niekto,komu sa bude pacit farba alebo interier.

vkatush
29. apr 2024

Teraz sme predávali 2 autá v priebehu mesiaca.
Na prvé sa nám hneď ozvali ešte v ten deň.
Druhé asi 2 týždne nič, len Ačko. Tak sme dali cenu trošku dole asi o 2 stovky a hneď 3 záujemcovia.

tundra
29. apr 2024

@janickacrazy tak z niektorych aut sa clovek tesi 2x.Prvy raz,ked auto kupi,druhy raz,ked sa ho zbavi😂😂😂