Ide leto a ja zase neschudnem

28. apr 2024

Ahojte 🙈 no čo si budeme hovoriť. Dnes som sa prešla po meste, všetko krásne baby, mladé, chudé.
Ja som na materskej, 2 maličké deti s maličkým rozdielom. Momentalne mladšiemu dietatu idu zubky, takze v noci som Xkrat hore. Ale takto to je vlastne už tretí rok, že spanku mám malo a je nekvalitný. Večer nevladzem si ani zacvičiť. Cez deň behám od jedného dieťaťa k druhému, len aby dobre bolo, do toho domácnosť, ja som často až na poslednom mieste. Niekedy sa nestiham najest a večer ma chyti žravka a už to ide. Ešte kojim, a ja som ten typ, že kojenim dokonca ešte priberiem, namiesto toho aby som schudla :/ Minimalne sa mi vaha nepohne ani keby som hladovku drzala.
S detmi letím hneď von, ani sa nestihnem veľmi pekne obliecť, pretože jedno dieta už kričí že mu je teplo, druhé lebo je unavene, tak na seba vždy len niečo hodím. Smutno mi je z toho ako na seba nemám času. Keď vidím svagrinu ako si vymýšľa bohatý program pretože sa nudí, ja môžem len snívať.
Kedy sa to zlepšilo u Vás? Že ste začali mat aj viac energie a času na seba? Že ste sa opäť mohli venovať svojim veciam?

deti95060810
28. apr 2024

keď išli do mš.

amelia89
28. apr 2024

U mna teraz v januari. Starsi mal 3.5 a mladsi mal rok a tristvrte. Uz som si povedala ze asi stacilo tych vyhovoriek lebo mladsi zacal spavat lepsie (ani teraz neprespi noc ale je rozdiel ist 1-2x za nim a vstavat 10x za noc - tam proste ta energia nie je fakt na nic takze chápem)
No a cvicim, idem kaloricky deficit, schudla som uz skoro 7kg, ale hlavne az teraz ma to fakt bavi a robim to preto ze sa citim dobre, nie preto ze chcem schudnut. to sa mi este nestalo asi 😂

vler
28. apr 2024

Podla mna mama je taka ista priorita ako deti, tak sa prestan davat na vedlajsiu kolaj. Neexistuje ze si niekolkokrat za den nenajdes 10 minut na jedlo, potom by si nezazivala nutkanie na vecerne prejedanie.
A nauc aj deti ze obcas musia chvilku pockat.

majkadu92
28. apr 2024

Ja mám 1.5 ročnú ktorá nespí v noci tiež najlepšie a je to náročné dieťa .. ten čas si nájdem na obed keď spí, mám aj manžela ktorý postráži keď idem behať a to chodím do roboty ešte a mám staršiu dcéru kto chce nájde si spôsob

mabenn
28. apr 2024

deficit spanku a denny stres k chudnutiu nejde, bohuzial...asi by som na to teraz netlacila, mas momentalne ine starosti...niekto je stihly, vysportovany a deti nema, a chcel byt...ries, co mas, netyraj sa, skus pridat do stravy bielkoviny a uvidis

supermario
28. apr 2024

Ide leto a ty schudneš. Len to nebude asi leto 2024, ale veľmi pravdepodobne sa ti to podarí v 2025. Musíš sa však začať hýbať teraz. Naše ciele sú realistické. Čo však veľmi nie je realistické je časový plán ich naplnenia. Niekedy totiž vyššie ciele trvá dlhšie dosiahnuť ako si zaumienime. Držím ti palce, verím, že to dokážeš!

hederamonstera
28. apr 2024

Neries leto ale zdravie celkovo, ci leto ci zima.
Ale ja ta chapem, tiez mam 2 deti do 2 rokov a teda…10 minut na jedlo si clovek najde, ale cas na vymyslanie, zamyslanie sa nad tym, co zjest, v akom mnozstve, uvarenie, ten sa tazko najde. Ani na cvicenie nemam mentalnu energiu, proste sa mi nechce. Lietam cely den okolo deti a domacnosti, vecer som k.o. Takze sucitim s tebou

buberova
29. apr 2024

Ja len k tomu "Dnes som sa prešla po meste, všetko krásne baby, mladé, chudé." Určite to tak nebolo.. určite bolo v meste aj veľa starších žien, aj obéznych aj s nadváhou.. len ty si svoju pozornosť zamerala iba na tie štíhle.. ale v skutočnosti je tam vonku široké spektrum postáv ☺️

Držím palce s chudnutím

lily246
29. apr 2024

Netráp sa s chudnutím, kým poriadne nespíš. Už beztak je teraz na tvoj organizmus kladený veľký nápor. Ale jednu vec zmeň, jedz pravidelne a zdravo. Žiadne také že celý deň dokopy nič a večer sa napchať do prasknutia niečím nezdravým. To jedenie máš spojené viac s psychikou ako s nedostatkom času počas dňa. Cez deň si nervózna z detí a máš z toho stresu stiahnutý žalúdok. Večer keď zaspia, vydýchneš si, máš pokoj, mysel a žalúdok sa uvoľní a láduješ do seba. Toto zmeň. Na cvičenie zatiaľ kašli, kým nespíš, maximálne nejakú pomalšiu uvoľňujúcu jogu. Držím palce. 😊

alexandra383
29. apr 2024

Sama pises, ze ked kojis, neschudnes. Tak co sa vobec nad tym pozastavujes? Ja som tiez absolutne nechudla, kym som kojila, a to som cvicila, makala, jedla salaty.. a nic.. akonahle som prestala kojit, slo to totalne samo, samozrejme este mesiac, dva trvalo, kym si telo uvedomilo, ze uz nemusi zasobit kvoli kojeniu. Takze sa netrap nad tym, ked si ten isty pripad ako ja. Po kojeni to pojde.

autor
29. apr 2024

@alexandra383 pretože sa sama necítim dobre 🙈 veľmi by som chcela zmeniť svoju postavu, ale skutočne nevladzem niektoré dni ani do večera vydrzat s detmi, hneď ako zaspia, spím s nimi. včera som si ani nestihla prečítať odpovede leno som zaspala na gauci.
ďakujem za odpovede dievčatá, asi sa s tým pre tento rok nejako budem musieť zmieriť a dúfam že ďalšie leto už to bude lepšie. dnes som na ihrisku videla prvýkrát detičky čo majú ešte menší rozdiel medzi detmi ako my 🙈 celkom mi tej pani bolo ľúto poviem vam. tiež vyzerala asi ako ja pred pár mesiacmi…..