Blokovanie emailu cez mobil

28. apr 2024

Prosím, ak si zablokujem cez mobil email na aplikácii gmail, ako to ukáže tej druhej osobe keď mi bude posielať email? Pošle sa to ale mne sa nedoručí alebo jej ukáže že nejde poslať?

caroline_
28. apr 2024

Jej to odošle normálne, a tebe sa to doručí do priečinku spam

autor
28. apr 2024

@caroline_ a budem si to vedieť keď tak neskôr precitat? Nepípne mi to ako správa, neukáže v hlavných ale keby sa dostanem do spamu nájde mi tie správy od nej? Ďakujem

autor
28. apr 2024

@caroline_ čiže ona nevidí či mám bloknutu ju ?

sevrin
28. apr 2024

V aplikácii Gmail si otvor správu od tej osoby, napravo od názvu schránky sú také tri bodky, na to klikni a dole máš možnosť zablokovať toho odosielateľa.
On email odošle, tebe nepríde nič a ani on nedostane žiadnu správu že ho blokuješ.
Žiadny email od tej osoby ti nepríde, pokým bude zablokovaná, keď ju odblokuješ tak ti dorazia len tie správy ktoré daná osoba napísala od chvíle ako si ju odblokovala.

melanta
29. apr 2024

Blokované sa ti nedoručí nikam, ani do spamu. Čiže neprečítaš si to nikdy. Presne ako píše sevrin.

caroline_
29. apr 2024

Melanta, sevrin, to ozaj? Lebo ja som si takto blokla jednu osobu všade, aj na g maili, a maili mi chodia od nej, len do spamu, asi som zle blokla? Tak sa teda ospravedlňujem za mylnu informáciu co som poskytla autorovi príspevku

simca06022011
29. apr 2024

@caroline_ neoznacila si to iba ako SPAM? vtedy to ide do spamu

sevrin
29. apr 2024

Musel som vstať z postele a unúvať sa k stolu, aby som si pozrel aké má možnosti Gmail na desktope.
@caroline_ nie v pohode, ja som vychádzal z aplikácie, ako sa tuná pýtala autorka témy, gmail na desktope dáva možnosť Odblokovať / Presunúť do spamu, aplikácia dáva možnosti Odblokovať / Nahlásiť spam.
Ako som to teraz naraz testoval, tak to hádže do spamu vo všetkých prípadoch, v noci som sa na mobile nepozeral, čo je to v spame, v každom prípade takto by politika blokovania nemala fungovať, no ale ak to takto funguje tak pre autorku len dobre.
Na desktope v Nastaveniach je ešte karta Filtre a blokované adresy, tam sa dá nastaviť aké emaily blokovať na základe akých kritérií.