Pôrodník Trnava

neli11
25. apr 2024

Dobrý deň chcela by som si zazmluvnit dobrého porodnika v TT. Poradíte niekoho? Počula som dobré recenzie aj na Mareka Bučka

sunnyday216
25. apr 2024

@neli11 ano Bučko je velmi oblubený

zuzx
25. apr 2024

@neli11 ja som mala Bucka pri pôrode, akurát mal službu. Nebolo to zle, ale že by som z neho odpadávala sa povedať nedá - vzhľadom k tomu teda ako ho všetci vychvaľujú.

macjane
25. apr 2024

Mudr. Bučko mi odrodil obe deti. Je medzi nimi 5 rokov rozdiel a za ten cas bolo vidieť ako profesionálne dozrel. Chodila som k nemu aj do poradne. Pri druhom som mala nakoniec indikovanu sekciu a pacilo sa mi, ze aj manzelovi v den porodu pekne vysvetlil, co bude nasledovať a prečo to tak bude.

pauli222
25. apr 2024

@neli11 mala som ho na poradni a aj ako porodnika, okrem toho, že si pôrod naplanuje na službu, ide si svoje celý čas lebo predsa vie co robí, tak nijakým spôsobom neurobil nič, ako som chcela ja..nerešpektoval žiadne moje obmedzenia..a teda áno, vie pekne porozprávať co sa dialo a co chcel robit on..za mňa určite nie, je mi len ľúto, že som nezistila mena porodnika, ktorý tam bol tiež, ten bol super aj počas vizity určite ďaleko lepši a toho by som odporučila, len neviem meno..

saxana000
26. apr 2024

Pri prvej zluzila.p.doktorka Peškova.uplny anjel.teraz zajednavat nejdem nikoho ale v kutiku duse dufam ze tam bude p.doktorka Štefanikova vacsinou ju mam na poradni je to zlata osoba nestrojena neškrobena posranduje vysvetli..Ale vsetci su tam zlati ozaj je to podla mna uplne jedno.. akurat za mna pan doktor Hlavek nie.toho som raz zazila na pohotovosti vo velmi blbej nalade a tak sa u mna zapisal uz naveky ako egoisticke necitlive teliatko..

animus
1. máj 2024

@saxana000 Ja zasa nemám s dr. Stefanikovou dobrú skúsenosť. Čo ona pokazila hasil Dr. Deckov a s tým som bola maximálne spokojná 🙂

saxana000
1. máj 2024

@animus tak kazdy ma asi svoj blby den.nakoniec som.tam mala dr.Bartovjaka.

pauli222
2. máj 2024

@saxana000 áno, súhlasím, ja pocas poradne, kde sme mali odozvy a on tam vrieskal po doktorovi, že nemá kto robiť služby.. žiadny ohlad na nás a počúvať sa to tiež nedalo..

animus
2. máj 2024

@saxana000 len jej blbý deň skončil akútnou sekciou a syn bol dva týždne na JISke. Zvažovala som aj podnet ale keď som konečne mohla držať svoje dieťa v náručí, chcela som byť len rýchlo doma a čo najskôr zabudnúť.

eluska2024
Dnes o 19:48

Ja som si zvazovala zazmluvnit Braticaka, lebo som ho mala pri predchadzajucom porode, ale nakoniec som na neho na poradniach nenatrafila tak som to nechala tak. Pri mojom dlhom porode som mala Chovancovu, Motyckovu a nakoniec to prevzal mladucky Sitarcik, akoze klobuk dolu, fakt bol super, profesional, vysetko vysvetlil respektoval, zbytocne nekomentoval a hlavne bol trpezlivy. Treba dat sancu mladym. A to som mala druhy vbac. Pri poradniach boli pri mne viaceri, a fakt vsetci zlaticka, v tt je super personal, a to som z nr. Akurat asi Hlavek, nie som si ista menom, bol pri mne kratko na rychlej vizite po porode a bol trosku arogantny ako mi necitlivo stlacal brucho aj mal nejaky blby komentar.

zuzudrnda
Dnes o 20:02

Mala som zazmluvneného Dr.Bucka. Nemôžem sa sťažovať. Odpovedal trpezlivo na všetky moje otázky a bolo ich dosť. Snažil sa vyjsť v ustrety. Každý deň ma po pôrode navštívil,milý,ohľaduplný, poinformoval. Sympaťák. Ale prístup bol taký, aký by sa mal podľa mňa ženám bežne dostat. Ničím príliš nadštandardný. Podľa toho, čo od dr autorka očakávate.