👑 Kráľovská siesta 👑

    Ahojte, chcela by som sa spytat mate niekto skúsenosti s touto krabickovou stravou ?
    Mala som vitabox s tym som bola velmi spokojna ale tu kde sme sa presťahovali ho nedorucuju tak rozmýšľam nad inou keď potrebujem prilezitostne Objednať na nejaký deň.
    Ďakujem za kazdu skúsenosť.

    veronicka88
    Správa bola zmenená    Dnes o 09:30    

    A baby prosím,máte niektorá skúsenosti s týmto?krém na opaľovanie a zároveň proti pogm.skrvrnam?som tmavá ale po lumey použitej pred dvomi rokmi sa mi na slnku ihneď robí má hornej pere škvrna a vyzerá ako fúzy🙈neviem už čo s tým. Ale nechcem byť úplne bez opalovania. Opali má pod týmto?

    Srandičky 😇🥰

    Dievčatá môžem Riccotu použiť namiesto tvarohu do žemľovky????vymiešať ju s cukrom,či?

    odporucte nejaku peknu vonu pre zenu 🙂 mam rada take sladsie. doteraz som dlhe roky pouzivala len jednu a tu istu a sa mi zmeny zaziadalo.

    nevyautuj_autistu
    Dnes o 08:23    Čítané 20x

    Kto sme a čo robíme?

    Priatelia, po ôsmych rokoch pôsobenia nášho Občianskeho združenia nevyAUTuj AUTistu, sme sa rozhodli založiť si profil aj tu - na modrom koníku. Kde pred rokmi vznikla  myšlienka založiť OZ. Takže sa v podstate vraciame silnejší, múdrejší a skúsenejší na domácu pôdu 🙂

    Ak o nás ešte neviete, dovoľte nám sa týmito pár riadkami predstaviť a možno aj trošku pochváliť, čo robíme, kde pôsobíme a podobne...

    Pôsobíme v Bardejove a okolí fyzicky, avšak vieme, že nás kontaktujú a sledujú ľudia po celom Slovensku a aj iné krajiny. Všetci členovia nášho OZ pracujú bez nároku na honorár. Pridávame Vám sem aj adresu na náš web a plagát aspoň pár vecí toho, čo sme dokázali. Samozrejme tam nie je všetko, ale všetky veľké veci sem plánujeme publikovať, hoci aj spätne.

    Naozaj sa neprestávame zlepšovať, vzdelávať a pracovať na sebe, aby sme mohli všetkým, ktorí sa na nás s prosbami obrátia, vedeli poradiť, pomôcť, či len povzbudiť. Aj pre tento dôvod ponúkame vzdelávanie pre rodičov a pedagógov prostredníctvom webinárov, ktoré sú veľmi obohacujúce pre všetkých zúčastnených. Oslovujeme len tých najlepších z najlepších v odbore autizmu...

    Dúfame, že sa medzi Vami budeme cítiť dobre a že nás nájdu práve tie rodiny, ktoré potrebujú pomoc alebo aj tie, ktoré radi pomôžu.

    Tak ahojte 🙂

    V kouzelném lese, hluboko ukrytém mezi prastarými stromy, leží místo, kde ticho našlo svůj domov. Ptáci tu tiše zpívají, jako by drželi tajemství. Sluneční svit proniká jen sporadicky hustým baldachýnem listů a maluje jemné vzory na mechem porostlé zemi.
    Osamělý turista, zahalený do zeleného pláště, stojí na okraji malého rybníčku. Oči má zavřené a poslouchá jemné mlaskání vody. Vzduch je naplněn sladkou vůní květin a země. Turista se zhluboka nadechne a vydechne, jako by vstřebával ticho.
    Stromy vypadají jako živé, jejich větve jako natažené paže se dotýkají nebe. Ozve se tiché šustění, když se z mezi větvemi vynoří jemný skřítek. Její křídla se třpytí ve slunečním světle a usmívá se na poutníka. Neřekne ani slovo, ale její oči říkají vše: Toto je místo, kde duše odpočívá.
    Turista se posadí na mechem obrostlý kámen a zavře oči. Cítí energii lesa, který ho obklopuje. Čas ztrácí smysl a on cítí jednotu se vším. Ticho zde není prázdné, ale plné života a magie.
    A tak turista prodlévá, obklopen tichem a tajemnými tvory lesa. Tady není žádný spěch, žádné starosti, jen šepot listí a zpěv ptáků. Je to místo klidu a míru, kde se svět na chvíli zastaví.
    Kéž každý z nás najde to místo, kde nás objímá ticho a kde můžeme nechat svou duši odpočinout.

    Denny krem so SPF50 ktory odporucate/použivate pre pleť po 40tke?

    Ránko ❤️☕

    mravenekAMBASÁDORKA
    Dnes o 06:51    

    Žienky mám na vás veľkú prosbu 🙂 Snažíme sa s naším projektíkom získať peniaze na dobrú vec. Plánujeme kúpiť oblátkovacie stroje a pred Vianocami piecť so seniormi a detičkami, následne rozdávať balíčky s oblátkami osamelým ľuďom. Hlasuje sa už len do zajtra a každý hlas rozhodne. Stačí kliknúť na priložený link, vybrať projekt Oblátky z lásky a v kolónke mesto vypísať Považská Bystrica. 🙂 Ešte raz ďakujem za každý hlááások ❤

    https://mestosity.hlasobcanov.sk/all-projects

    Modlitba k sv.Marte - Mocná modlitba deviatich utorkov sv.Marty.
    Kto sa chce pridať stačí napísať do komentára. Pridám Vás a každý utorok dám vedieť
    1/9 @ja_nka
    2/9 @tusticka26
    3/9 @majula84 @darinka121
    4/9 @@lienka1969 @aalleennii @lubka86 @martinabr @lubka150
    5/9 @luckabj82
    6/9 @kursalka
    7/9 @ewelynka2 @aaadkaaa @katka2308 @seelaus
    8/9 @kate17

    Chcete dostávať informáciu o tom, že predávajúci pridal nové inzeráty do svojho bazáru? Nakupujete u niekoho opakovane ? Už nemusíte kontrolovať jeho bazár 🙂 Stačí postupovať podľa návodu:
    1. V časti BAZÁR zadajte do vyhľadávača jeho nick/užívateľské meno.
    2. Potvrdíte HĽADAJ a fulltextové vyhľadávanie vám vyhľadá všetky jeho inzeráty.
    3. Zrolujte na koniec stránky, kde si môžete toto hľadanie uložiť - potvrdíte ULOŽ HĽADANIE a pravidelne budete dostávať mail s novo pridanými inzerátmi daného užívateľa.

    Uložiť si viete hocijaké hľadanie, teda ak ste zberateľ a zháňate "cibulák", alebo vám chýba do zbierky konkrétna kniha, môžete si toto hľadanie uložiť taktiež.

    #tip_pre_kupujuce

    Ahojte, prosim, poradte naozaj dobry opalovaci krem pre dospelych, dakujem 🍀

    💓🙏😊

    Ahojte doskladnia ešte veľký sprchový gél Dove uhorkovy s pumpickou? Všade píše že je nedostupný dá sa niekde zohnať?
    Ďakujem za odpoveď

    veva155
    Správa bola zmenená    Včera o 21:14    

    Medovy kremes Folk srdce.. krabickovanie ku dňu matiek🫶❤️

    (8 fotiek)

    On ma pozná🤍🌺.

    dominika_cAMBASÁDORKA
    Včera o 20:41    

    Mamy, všetky, v akomkoľvek zmysle, verím, že ste si včera svoj deň užili podľa predstáv ❤️ Toľko slov som mala rozpísaných, lebo na tému mama sa dajú písať básne, ódy, eseje, drámy. Všetky možné literárne žánre. Každá to naše "mama bytie" prežívame vo svojom vnútri. Inak, no zároveň rovnako. To šťastie, strach, zodpovednosť i lásku, ktorú slovami nevieme opísať. Iba jedno by som chcela - buďme tolerantné a láskavé. Voči sebe navzájom. Zdieľame rovnaké pocity, radosti i strachy. Každá konáme tak, ako nám radí srdce. A áno, niekedy v tých emočných okamihoch rozum ustupuje do úzadia. A tak, prosím, držme spolu, tolerujme sa a nevysmievajme sa. Nesúďme. Nikdy nevieme, v akých podmienkach mamička žije, v akých vyrastala a čo všetko si zažila. A to platí nielen v realite, ale aj (alebo skôr predovšetkým?) v tomto virtuálnom svete ❤️ Sme predsa na jednej lodi a materstvo je už beztak divokou plavbou, ktorá nás unáša rôznymi prúdmi 🌷

    #babylove mama 🌷

    Vidíte tých ľudí za mnou?
    Ponáhľajú sa do práce a nič si nevšímajú.
    Niekedy sme tak ponorení do našich každodenných povinností, že sa zabúdame radovať z toho, aký je život krásny.
    Sme ako zombie.

    Zdvihnite oči a vyberte slúchadlá z uší.
    Povedzte niekomu ,,Ahoj".
    Objímte niekoho, kto vyzerá, že ho niečo bolí.
    Niekomu pomôžte.

    Každý deň sa má žiť tak, akoby bol posledný.
    Pred pár rokmi som trpel depresiou.
    Nikomu som o tom nepovedal.
    Musel som nájsť svoj vlastný spôsob, ako s ňou bojovať.
    Ten, kto mi bránil v šťastí, som bol ja sám.

    Každý deň je vzácny a tak by sme mali s ním aj zaobchádzať.
    Nemáme žiadnu istotu, že zajtrajšok naozaj príde.
    Tak poďme žiť hneď dnes .... autorstvo pripisované Keanu Reeves

    stana03
    Správa bola zmenená    Včera o 18:59    

    ❤️ Takto verejne, pre všetky maminky, ktoré mi písali a ktoré nás nesledujú na IG: Nebojte sa, sme živé, zdravé a šťastné 😃 Len už sem chodím pomenej 😉
    Pozdravujeme a Sára posiela 😘 🍀❤️

    modrykonik
    Včera o 17:46    Čítané 726x

    Poznáte výhody bambusového vlákna a textilu, ktorý ho obsahuje?

    Úprimne, väčšinu svojho doterajšieho života som bola presvedčená, že bavlna je ten najlepší možný materiál, po akom môžem pri nakupovaní oblečenia siahnuť. A to špeciálne v prípadoch textilu, ktorý prichádza do priameho kontaktu s pokožkou. Potom som sa ale náhodou dostala k podcastu Fashion Session, kde dve baby rozoberajú textilný priemysel a pôvod nášho oblečenia... A ako asi tipujete správne, trochu som svoje nákupy prehodnotila...

    Čo ma zaujalo najviac, bola informácia, že nie je bavlna ako bavlna. A vlastne ma zaujalo všetko, čo sa tam hovorilo, o tom potom. Chcem sa však dostať k tomu, že som sa o materiály, z ktorých je vyrobené oblečenie, začala zaujímať o čosi viac. Hlavne od narodenia dcéry...

    Veľmi milo som bola prekvapená napríklad bambusovým vláknom, a to nie len pre jeho vlastnosti, ale aj pre spôsob jeho pestovania. Z dostupných zdrojov som vyrozumela, že bambus obsahuje látku, ktorá sa nazýva kun, a tá veľmi dobre pôsobí proti množeniu baktérií a plesniam, čo v podstate znamená, že sa na jeho pestovanie nemusia používať pesticídy ako napríklad pri pestovaní bavlny. Tieto chemické látky sa totiž následne dostávajú aj do kontaktu s našou pokožkou, a to ani nehovorím o dopade na planétu...

    Táto skvelá vlastnosť bambusu ale nekončí jeho pestovaním. Zachováva si ju aj po spracovaní. A teda aj samotné oblečenie či textil z bambusového vlákna majú antibakteriálne účinky, čo z nich robí ideálneho adepta na oblečenie pre športovcov, či pre ľudí s jemnou a citlivou pokožkou – deti nevynímajúc. Táto skutočnosť zabraňuje tiež nepríjemnemu zápachu, ktorý je dôsledkom práve premnoženia baktérií samotných.

    Čo dodať? Bambus sa jednoznačne stáva mojím favoritom a v prípade, že zaujal aj vás, mám pre vás hneď dva tipy, kde jeho vlastnosti využijete naplno:

    Jedným z nich je kúpacia žinka od značky Ritka v suchu (ktorá sa mimochodom vyrába na Slovensku). Táto žinka je súčasťou našich výhodných kúpacích setov pre deti, ale môžete si ju zakúpiť aj samostatne tu: https://bit.ly/kupaciazinka. Avšak v sete ju samozrejme získate za najlepšiu cenu 👉 https://i.modrykonik.sk/3JXQEkH

    Súčasťou týchto setov je aj môj druhý tip, a to MAMALETO Bambusová deka pre bábätko, ktorá je, ako už názov napovedá, taktiež z tohto skvelého materiálu, a mimochodom je tiež držiteľkou certifikátu OEKO-TEX, čo znamená, že pri jej výrobe neboli použité žiadne chemické látky. Deku si aktuálne môžete zakúpiť samostatne: https://i.modrykonik.sk/3UHv9JS alebo aj vo výhodnom sete s všestranným MAMALETO ruksakom, ktorý je momentálne za fakt dobrú cenu 👉 https://i.modrykonik.sk/4bw3ceM

    Takže ak hľadáte pre vaše deti produkty, ktoré sú neskutočne jemné na dotyk (a to aj po opakovanom praní), nemnožia sa v nich baktérie a vynikajú skvelou savosťou či termoreguláciou (vďaka čomu je deka využiteľná v rôznych teplotách), nemáte viac o čom premýšľať...

    Na záver by som chcela spomenúť ešte jednu obrovskú výhodu bambusového vlákna, ktorá je, aspoň pre mňa, nemenej dôležitá. Bambusové vlákno je 100% rozložiteľné v prírode, tým pádom je šetrné k životnému prostrediu, ktoré, prosím pamätajme na to, zanecháme našim deťom a ich deťom...

    Prvýkrát na pieskovisku 🥰

    ...keď za vami na chatku príde priateľ na hadraplane, ktorý 2 roky skladal 😍😘🍀(stalo sa včera) Vrchni prchni v akcii 😃😃😃

    nyusika
    Správa bola zmenená    Včera o 17:44    

    Ďalšia inšpirarívna Slovenka.
    Zaslúži si obdiv ❤️

    https://sportnet.sme.sk/spravy/horolezectvo-luc...